U utrci za Hit kolovoza Parni Valjak, Jelena Rozga i Tony Cetinski

Danas kreće glasovanje za Hit kolovoza nagrade Cesarica, a dobitnika saznajemo za dva tjedna! Ovaj mjesec nominirani su:

BOGATI ĆE POBJEĆI NA MARS – PARNI VALJAK FEAT. IGOR DRVENKAR

IDI TI – JELENA ROZGA

IMA NEŠTO – TONY CETINSKI

Ispred nas su dva tjedna glasovanja, a svoj glas za Hit kolovoza možete dati do 15. rujna u ponoć i to putem Facebook stranice CesaricaCesarica Viber chatbota, putem portala Glazba.hr te na službenoj stranici cesarica.org.

Dosadašnji dobitnici mjesečne nagrade Cesarica su:

Hit siječnja – „Spokojan“ Marko Bošnjak

Hit veljače – „Mama ŠČ!“ LET 3

Hit ožujka – „Vojnik pod zvijezdama“ Tony Cetinski

Hit travnja – „Stare navike“ Prljavo kazalište

Hit svibnja – „Mamma mia“ Grše

Hit lipnja – „Mamacita“ Vojko V

Hit srpnja – „Nemoj“ Petar Grašo & Nina Badrić

Kome će pripasti Cesarica za Hit kolovoza saznajemo 19. rujna!

BOGATI ĆE POBJEĆI NA MARS – PARNI VALJAK FEAT. IGOR DRVENKAR

Nakon što su pjesmom “Moja glava, moja pravila” potvrdili nastavak aktivnosti i pridruživanje Igora Drvenkara u ulozi pjevača, a zatim održali i seriju koncerata diljem regije, Parni Valjak donosi novu pjesmu “Bogati će pobjeći na Mars”. Novi singl nosi prepoznatljivi potpis Huseina Hasanefendića Husa, autora bezvremenskih stihova i glazbe Parnog Valjka.
Uz predstavljanje nove pjesme, predstavili su  spot koji potpisuje zagrebački fotograf i redatelj Dinko Čvorić – Doringo.

IDI TI – JELENA ROZGA

Novu pjesmu s kojom se predstavila na Melodijama Jadrana, za Jelenu Rozgu napisao je i skladao bračni par Huljić. „Kada sam pročitala tekst ‘pala sam na koljena’ jer je ovo najljepša pjesma koju je za mene ikad napisala, a napisala ih je dosta u ovih 27 godina“, rekla je Jelena Rozga o tekstu Vjekoslave Huljić te dodala kakvu je pjesmu željela za ovaj festival: „Kada smo razmišljali kakvu novu pjesmu za festival napraviti, rekla sam – daj mi nešto što nema nitko i neka bude vokalno zahtjevna“.

IMA NEŠTO – TONY CETINSKI

Tony Cetinski već je osvojio jednu Cesaricu ove godine i to onu za Hit ožujka s pjesmom „Vojnik pod zvijezdama“, a sad je ponovo u utrci za prestižnu nagradu – s pjesmom „Ima nešto“ nominiran je i za Hit kolovoza! Ovaj put je udružio snage s poznatim autorom Nenom Ninčevićem s kojim je već surađivao i koji potpisuje tekst, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Branimir Mihaljević.


“Često poželim izaći iz svoje komfor zone, a upravo ova nova pjesma “Ima nešto” je eklatantan primjer za to. Volim ritam i atmosferu koju ova priča ima, a i jako mi je drago što sam započeo suradnju s još jednim od naših domaćih autora, Branimirom Mihaljevićem. Cijeli proces stvaranja pjesme, nastao je u njegovom studiju, gdje smo se svi zajedno super zabavili i zasigurno napravili neke nove i lijepe uspomene“, rekao je Tony o svojoj novoj pjesmi.

Tebi sve dugujem

Tony Cetinski

I. Ivanović/M. Vojvodić – I. Ivanović/M. Vojvodić/B. Morić

Nemam više ni snage ni volje

Dražen Zečić & Lidija Bačić Lille

D. Zečić - B.Zlatanović