U prodaji ulaznice za dodjelu nagrade Cesarica!

Približava nam se datum dodjele glazbenih nagrada Cesarica!

26. siječnja s početkom u 21:10h u HoB-u (bivša City Plaza, Slavonska avenija 6) i s prijenosom uživo na Drugom programu HTV-a, imat ćemo priliku gledati najatraktivnija glazbena imena, poslušati njihove hitove koji su obilježili proteklu godinu i saznati tko je dobitnik najveće nagrade – Cesarica za Hit godine.

A od danas imate priliku nabaviti i ulaznice za ovu prestižnu dodjelu!

Putem sustava entrio.hr u prodaju je pušten ograničen broj ulaznica po posebnim cijenama (10€) za najveće obožavatelje domaće glazbe. Ulaznice možete kupiti OVDJE.

Tijekom cijele 2022. godine svaki mjesec birao se mjesečni hit od ponuđenih 5 pjesama, a sada je došlo vrijeme za veliko finale – 12 najuspješnijih pjesama u 2022. godini u borbi je za glavnu Cesaricu! Upravo ta imena nastupit će na dodjeli te ćete ih imati priliku gledati i slušati uživo! Osim dodjele Cesarice za Hit godine, dodijelit će se i nagrada Cesarica za Hit autora ili autoricu te Cesarica Bestseller – nagrada za izvođača ili izvođačicu s najvećim brojem prodanih karata u protekloj godini.

Očekuje nas uzbudljiva glazbena večer, stoga požurite po svoju ulaznicu i vidimo se 26. siječnja!

Za pjesme u finalu možete glasovati do 22. siječnja u ponoć putem Facebook stranice Cesarica m.me/cesarica, Cesarica Viber chatbota https://chats.viber.com/cesarica/hr , te na službenoj stranici cesarica.org