Tko osvaja Cesaricu za Hit ožujka?

Nakon odabranog Hita siječnja – pjesma „Spokojan“ Marka Bošnjaka, zatim Hita veljače – pjesma „Mama ŠČ!“ grupe LET 3, vrijeme je da saznamo nominirane za Hit ožujka!

Danas krećemo u izbor, a nominirani su:

HODAJMO PO MJESECU – LETEĆI ODRED

TRENDING – FEMINNEM feat. ALEJUANDRO BUENDIJA

VOJNIK POD ZVIJEZDAMA – TONY CETINSKI


Glasovanje za Hit ožujka traje do 14. travnja u ponoć, a glasovati se može putem
Facebook stranice Cesarica, Cesarica Viber chatbota, putem portala Glazba.hr te na službenoj stranici cesarica.org.

HODAJMO PO MJESECU – LETEĆI ODRED

Autorski dvojac Denis Dumančić i Fayo za Zagrebački su festival napravili pjesmu „Hodajmo po mjesecu“, koja je, čini se, ušla u uho slušateljima. Prošlogodišnja pjesma sa Zagrebačkog festivala bila je jedna od najemitiranijih, a ova je također u savršenoj formi i kalupu koji odgovara uhu slušatelja. Aranžman za pjesmu napravio je Miro Lesić – Lesique.

Dumančić, kako kaže, pjesme piše iz gušta i bez očekivanja, a to mu se uvijek pozitivno vraća. Spot koji prati pjesmu sjajno je režirao Tomislav Pović. Konstrukcija kadrova i paleta boja spotu daju vizualnu privlačnost, a članovi Letećeg odreda sjajno su se zabavili na snimanju. Vjerna publika nestrpljivo iščekuje 11. studijski album koji bi Leteći odred uskoro trebao objaviti, a na kojem će se naći i “Hodajmo po mjesecu”.

TRENDING – FEMINNEM feat. ALEJUANDRO BUENDIJA

„Trending“ je pobjednička pjesma jubilarnog, 70. Zagrebačkog festivala. To je pjesma koja govori o tome koliko su ljudi pali pod utjecaj društvenih mreža koje određuju što je popularno, a što ne.

Pamela Ramljak, Neda Parmać, Nika Antolos i Saša Antić potpisnici su pobjedničke pjesme, a svojim su atraktivnim nastupom na festivalu oduševili prepunu dvoranu zagrebačkog HoB-a. Na samom kraju izravnog prijenosa, u skladu s trendom, Alejuandro Buendija uslikao je selfie s djevojkama iz grupe Feminnem. Pobjednička pjesma sada je dobila i pripadajući spot u režiji Sandre Mihaljević. “Spot je karikatura današnjeg društva u kojem se apsolutno i same pronalazimo. Na šaljiv način, kao i pjesma, prikazuje mane društvenih mreža”, poručuju djevojke iz grupe Feminnem.

VOJNIK POD ZVIJEZDAMA – TONY CETINSKI

Pjesmu „Vojnik pod zvijezdama“ Tony Cetinski odlučio je pokloniti svim ženama svijeta na Dan žena, ali i vojsci ljubavi, svojim vjernim fanovima. Autorski potpis na predivnu glazbu i tekst stavlja Dominik Miloš, dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Mihael Blum iz Hit produkcije.

“Vrlo je teško govoriti o samom sebi, tako i o pjesmi, pa bih volio da pjesma sama kaže ono što ima za reći, a ima. Ono što samo mogu potvrditi ovog puta s još većom sigurnošću, to je kako duboko vjerujem u ovu pjesmu i poruku koju nosi sa sobom te da će pronaći put do publike, a u kojoj će se mnogi pronaći“, rekao je Tony.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica

Mogu i sama

Nela & Nika Turković

A. Đinđić / N. Turković / J. Jakovljev - A. Đinđić / N. Turković