Marko Kutlić, Prljavo Kazalište i Damir Kedžo u konkurenciji za Hit rujna!

Danas kreće glasovanje za Hit rujna nagrade Cesarica, a dobitnika saznajemo za dva tjedna! Ovaj mjesec nominirani su:

KAD GOD POŽELIŠ – MARKO KUTLIĆ

MAKNI SE – PRLJAVO KAZALIŠTE

MOJE SRCE JE – DAMIR KEDŽO
 

Ispred nas su dva tjedna glasovanja, a svoj glas za Hit rujna možete dati do 13. listopada u ponoć i to putem Facebook stranice CesaricaCesarica Viber chatbota, putem portala Glazba.hr te na službenoj stranici cesarica.org.

Dosadašnji dobitnici mjesečne nagrade Cesarica su:

Hit siječnja – „Spokojan“ Marko Bošnjak

Hit veljače – „Mama ŠČ!“ LET 3

Hit ožujka – „Vojnik pod zvijezdama“ Tony Cetinski

Hit travnja – „Stare navike“ Prljavo kazalište

Hit svibnja – „Mamma mia“ Grše

Hit lipnja – „Mamacita“ Vojko V

Hit srpnja – „Nemoj“ Petar Grašo & Nina Badrić

Hit kolovoza – „Idi ti“ Jelena Rozga

Kome će pripasti Cesarica za Hit rujna saznajemo 17. listopada!

KAD GOD POŽELIŠ – MARKO KUTLIĆ


S pjesmom „Kad god poželiš“ Marko Kutlić nastupio je na ovogodišnjim Melodijama Jadrana u Splitu. “Živ sam tek kad stanem na stage, ali i onda kad pišem. Istinski uživam u tim trenucima.Tako je nastala i moja nova pjesma koju sam napisao uz meni drage i beskrajno talentirane ljude Antonija Davida Perinu i Aleksandra Čubrila, a ovaj put nam se u kreativnom procesu priključio fantastični Hrvoje Domazet koji potpisuje aranžman i produkciju pjesme”, istaknuo je Kutlić.


Uz singl je predstavljen i novi spot čiji je redatelj Filip Gržinčić.

MAKNI SE – PRLJAVO KAZALIŠTE


“Pjesma nije posvećena nikome osobno nego vremenu korone, lockdowna, dok se svijet vrtio, a mi stajali. Čudno neko doba je to bilo, drago mi je da je iza nas. Ona je osvrt na pandemijsko razdoblje, ali i refleksija na sve što se zbiva oko nas”, rekao je Jasenko Houra o novoj pjesmi Prljavog Kazališta pod nazivom „Makni se“.


U pjesmi su opjevali maske i dezinfekcijske gelove, a u inat tom teškom vremenu u spotu je pedesetak ljudi na jednom mjestu, što je u trenucima dok je pjesma nastajala bilo nezamislivo. Houra uz Ines Prajo potpisuje stihove i glazbu, dok su za aranžman zaslužni Fedor Boić i Damir Lipošek.

MOJE SRCE JE – DAMIR KEDŽO


“Ovo je velika ljubavna priča o najmanjem svijetu u gradu”, napisao je Damir Kedžo na svom Instagram profilu uz najavu svoje nove pjesme pod nazivom “Moje srce je”. Glazbu za novu pjesmu potpisuje Denis Dumančić, tekst Faruk Buljubašić Fayo, a aranžman Bojan Šalamon – Shalla. 


Pjesmu prati i spot snimljen poput kratkog, romantičnog filma, a u kojem veliku ljubav Damira Kedže glumi Gabrijela Lovrinović.

Mogu i sama

Nela & Nika Turković

A. Đinđić / N. Turković / J. Jakovljev - A. Đinđić / N. Turković