Marko Bošnjak: “Cesarica je odličan vjetar u leđa i dodatna motivacija za daljnji rad”

Talentirani mladi pjevač Marko Bošnjak osvojio je nagradu Cesarica za Hit siječnja! “Iznimno sam zahvalan što je publika još jednom prepoznala i svojim glasovima podržala moju glazbu. Trudim se svakom novom pjesmom ispuniti očekivanja, te smatram da je Cesarica odličan vjetar u leđa i dodatna motivacija za daljnji rad mladim izvođačima poput mene“, rekao je nakon što je saznao da je upravo on odnio prvu Cesaricu u ovoj godini.

Još ranije nam je u intervjuu ispričao kako je zahvalan što publika prati, podržava i uživa u njegovim pjesmama. “To je ono što je najbitnije, tako da imam privilegiju ponekad i očekivati nominaciju kada sam siguran da smo napravili dobar posao“, kaže Marko. Osvrnuo se i na svoje planove za ovu godinu. “Plan mi je objaviti što više kvalitetnih pjesama koje će doći do srca publike na bilo koji način. Glazba je uistinu moj život i želim uživati u svakom trenutku“, iskren je bio Marko.

Već neko vrijeme surađuje s Vlahom Arbulićem, a Vlaho se osvrnuo na tu suradnju. “Koliko god je nama autorima proces stvaranja najčarobniji, ključan je i odabir izvođača koji svojom interpretacijom i odlučnošću nosi projekt. Markov vokal je snažan, a njegov senzibilitet iznosi emociju pjesme na pravi način. Trudimo se svakim projektom dati neku magiju, a na slušateljima je da ocijene jesmo li u tome uspjeli“, ispričao nam je. “Marko je osebujan u svakom smislu, nepredvidiv i impulzivan. Time kroči težim, ali svojim stazama“, zaključio je Vlaho.

Uz Marka Bošnjaka, u konkurenciji za Hit siječnja bile su i pjesme „Neka nova jutra“ Crvene Jabuke i Gibonnijeva „Pijesak nošen vjetrom“.

Mama ŠČ!

Let 3

D. Martinović Mrle, Z. Prodanović - D. Martinović Mrle - Let 3

Nevera (Lei, Lei)

Harmonija Disonance

B. Stopić - S. Daić, B. Petrović, B. Stopić - A. Papa, B. Stopić, L. Vidović