LET 3, GRŠE FT. MIACH I MATIJA CVEK U KONKURENCIJI ZA HIT VELJAČE!

Baby Lasagna je bio glavna tema mjeseca siječnja, a naslovnice su u veljači svojim pjesmama okupirali Let 3, Grše i Miach te Matija Cvek.
 Publika je prema svom glazbenom ukusu odabrala favorite, a Nagrada Cesarica u novom ruhu će dodatno naglasiti snagu domaćih autora te hitova koje oni pišu i izvode. Sve vodi prema tome da će finalna dodjela nagrada za ovu godinu biti jako zanimljiva.
Danas kreće glasovanje za Hit veljače 2024., a
nominirani su:

BABAROGA – LET 3

Nastupom na Dori ove su godine ponovno zabavili publiku, pjesmom su poslali poruku, a svojom neponovljivom karizmom i glazbenim sposobnostima osigurali još jednu nominaciju za Cesaricu.

2023. godina prošla je u znaku njihove “Mama ŠČ!” za koju su nagrađeni i Cesaricom za Hit godine, ali i brojnim drugim nagradama. Nažalost, Babaroga ih i dalje drži taocima budući da su nominirani za Hit mjeseca već drugi mjesec zaredom, ali sumnjamo da će se buniti ovaj puta.

Autori pjesme su naravno Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja.

FANTAZIJA – GRŠE FT. MIACH

Zajedno su nedavno osvojili Cesaricu za Hit prosinca s pjesmom “Led” na kojoj je Grše bio feat Miach pa su sada samo zamijenili uloge, a rezultat nove suradnje ima priliku nadmašiti prošlu.

Autor teksta pjesme je Grše, a spot već sad broji preko 6 milijuna pregleda. Pjesmom “Fantazija” je Grše ponovno došao na vrh Billboardove Croatia Song ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim servisima u Hrvatskoj i tako postao prvi hrvatski glazbenik koji je ostvario taj rezultat, ne jednom, već dva puta.

Šoping u Italiji i odlazak na party do Barija se očito isplate jer su Grši i Miach osigurali nominaciju za Hit veljače.

 NA JASTUKU – MATIJA CVEK

Tri potpuno rasprodane Tvornice Kulture unutar tjedan dana te koncerti u Splitu i Rijeci ove veljače pokazatelji su glazbenog dosega Matije Cveka.

Nominaciju za Hit veljače Cvek je osvojio pjesmom „Na jastuku“ za koju je izbacio spot prije mjesec dana. U spotu su sudjelovali njegovi fanovi tako što su mu slali svoje fotografije i snimke sa svojim najdražima. Tekst za „Na jastuku“ napisao je Matija, a glazbu potpisuju on i Tomislav Mihaljević.

Cvekova nominacija u veljači znači da u konkurenciji za ovaj mjesec imamo čak dvoje dobitnika Cesarice za Hit godine.