KREĆE IZBOR ZA CESARICU ZA HIT LISTOPADA!

Nakon što su Jelena Rozga & Matija Cvek osvojili Cesaricu za Hit rujna s pjesmom „Zar je ljubav spala na to“, vrijeme je za odabir Hita listopada, a glasovanje kreće danas!

U konkurenciji su:

Ima li nas sutra – Feminnem

Javi se kad stigneš – Vatra

NLO – Miach feat Hiljson Mandela

Opasno tvoj – Saša Lozar

Priča o nama – Franka

Glasovanje za Hit listopada traje do 25. studenog u ponoć, a glasovati se može putem Facebook stranice Cesarica, Cesarica Viber chatbota, te na službenoj stranici cesarica.org.

Rijetko koja pjesma me odvede u neki drugi svijet, a ova je to uspjela. Jednostavno te obuzme čista emocija, što je po meni najvažnije kod pjesme. Da izazove reakciju”, istaknula je Pamela Ramljak o novoj pjesmi grupe Feminnem.


Feminnem su svoj povratak na scenu najavile prethodnim singlom „Zajedno“, čime su prekinule gotovo desetogodišnju pauzu, a „Ima li nas sutra“ je najava stvaralačkog perioda koji je tek ispred njih. Ovu baladu autorski potpisuju Branimir Mihaljević (glazba i aranžman) i Nenad Ninčević (tekst).

“Javi se kad stigneš” novi je, šesti po redu singl s nadolazećeg desetog studijskog albuma Vatre. Glazbu i test potpisuje Ivan Dečak, dok je produkcija i dalje u sigurnim rukama Jure Ferine i Pavla Miholjevića. Video spot djelo je uspješnog mladog redatelja Filipa Gržinčića.


U dugim vezama svađa među partnerima ne mora nužno završiti lošim i fatalnim ishodom. Ponekad iz svega iznikne pjesma, dok razgovor i poljubac pred spavanje često rješavaju i najzamršenija klupka ega. Takav je primjer pjesma ispred vas, pojačajte do daske, raspakirajte kofere i otpetljajte zapetljana ega“, opisao je Ivan Dečak inspiraciju za pjesmu “Javi se kad stigneš”.

Perspektivna mlada glazbenica Miach objavila je novu pjesmu u suradnji s jednim od najatraktivnijih imena domaće glazbene scene, trap pionirom Hiljsonom Mandelom, pod nazivom „NLO“. Ova pjesma jedna je od četiri priče koje se nalaze na EP-u “Između nas”.


Pjesma ‘NLO’ je nastala tijekom ljeta te smo na njoj radili Mihovil Šoštarić i ja. Jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film “Men In Black” te kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti ‘K’o da s drugog planeta si…’. Pogledali smo se i znali da je to to, te smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu. Kada je veći dio pjesme bio gotov, odmah nam je na pamet pao Hiljson i kako bi se njegov glas savršeno uklopio. Hiljsona oboje poznajemo s obzirom na to da je Miha radio s njim na njegovom albumu “Mandela Effect” te smo mu se javili s idejom. Hiljsonu se pjesma svidjela te je snimio svoj vers i time savršeno zaokružio cijelu priču.”, ispričala je Miach.

„Opasno tvoj“ najavni je single za novi studijski album Saše Lozara. U samom zvuku se osjete glazbeni utjecaji 80 i 90 tih godina. Glazbena niša je zadržana, a žanrovski ostaje vjeran sebi i svom najužem timu.

Priča spota je dinamična, zabavna i prepuna uzbuđenja. Glazbu potpisuje Predrag Martinjak Peggy, tekst Ines Prajo, a režiju spota Gržinčić Creative Visulas.

Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ‘Priču o nama’ i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima“, komentirala je Franka svoj novi singl za koji glazbu i aranžman potpisuju Branimir i Matej Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević.


Spot u produkciji Sestrica i pod redateljskom palicom Luke Sepčića slavi žene – njihovu snagu, krhkost, talent i nježnost.

Tebi sve dugujem

Tony Cetinski

I. Ivanović/M. Vojvodić – I. Ivanović/M. Vojvodić/B. Morić

Nemam više ni snage ni volje

Dražen Zečić & Lidija Bačić Lille

D. Zečić - B.Zlatanović