Jelena Rozga osvojila je Cesaricu za Hit studenog s pjesmom „Samo se ljubit’ isplati“!

U konkurenciji za Hit studenog bile su pjesme: „Ima li nas sutra“ grupe Feminnem, „Ne moram ni ja“ – Matija Cvek & The Funkensteins, „Priča o nama“ u izvedbi Franke, „Samo se ljubit’ isplati“ Jelene Rozge i „Sunce moje“ – Mia Dimšić.

Pjesma „Samo se ljubit’ isplati“, koja je osvojila Cesaricu za Hit studenog, atmosferom vraća na same početke Jeleninog glazbenog puta. Pjesma koja inspirira pozitivnom energijom nastala je u radionici Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja upravo ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrijednošću u životu.

Iznimno sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako s ljudima koji pišu pjesme moje duše, tako i s onima koji te pjesme sa mnom pjevaju, mojom publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da riječi ‘Sve proleti, samo se ljubit’ isplati’ danas mogu pjevati bez ‘fige u džepu’. To pjevam, to mislim i tako živim”, objasnila je Jelena Rozga.

Ovo je već druga Cesarica ove godine u rukama Jelene Rozge. Pripala joj je i nagrada za Hit rujna za pjesmu „Zar je ljubav spala na to“ koju izvodi zajedno s Matijom Cvekom.

Nagrada Cesarica već šestu godinu za redom iz mjeseca u mjesec osluškuje publiku i bira hitove mjeseca. Vrlo brzo nam slijedi i izbor za Hit prosinca, a onda i veliko finale – izbor za Cesaricu za Hit godine!

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama.

Mogu i sama

Nela & Nika Turković

A. Đinđić / N. Turković / J. Jakovljev - A. Đinđić / N. Turković