Jelena Rozga & Matija Cvek osvojili su Cesaricu za Hit Rujna s pjesmom „Zar je ljubav spala na to“!

U konkurenciji za Hit rujna bile su pjesme: „Izbor je tvoj“ Damira Kedže, „Javi se kad stigneš“ grupe Vatra, „Mijenjam se“ Mie Negovetić, „NLO“ Miach feat. Hiljson Mandela i „Zar je ljubav spala na to“ u izvedbi Jelene Rozge & Matije Cveka.


Pjesma „Zar je ljubav spala na to“, koja je osvojila Cesaricu za Hit Rujna, otvorila je i predstavila novi album koji priprema Jelena Rozga, a na kojem će se naći 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.


„Hvala svima, presretna sam što je baš ova pjesma, s kojom otvaram svoj akustični album Hit rujna! Album izlazi uskoro i jako mi je drago zbog ove Cesarice. I posebno hvala mladom gospodinu Cveku!“, komentirala je Jelena Rozga nagradu Cesarica.


Kako kaže, vodi se osjećajem i kod odabira suradnika, pa je na ovom putu u stopu prati njen suradnik, producent Srđan Sekulović – Skansi koji je napravio aranžmane za novi album. Pjesma s kojom je osvojila Cesaricu za Hit Rujna je obrada hita koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem Bijelog dugmeta. Ovaj duet s njom je otpjevao Matija Cvek, jedan od trenutačno najpopularnijih mladih pjevača. Nagrada Cesarica već šestu godinu za redom iz mjeseca u mjesec osluškuje publiku i bira hitove mjeseca koji na kraju godine ulaze u veliko finale izbora za Cesaricu za Hit godine. Čekamo uskoro i izbor za Hit listopada!

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:
FB: fb.com/cesarica


Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica