Služba za korisnike: 

customer.care@ccsupport.biz

01 63 88 160 od 09 do 17 sati

 

Tehnička podrška:

NTH Media d.o.o.

Petrovaradinska 7

10 000 Zagreb

OIB: 59547672558

Tel: 01 6388 160

 

Organizator usluge:

Unison hrvatski glazbeni savez

Brozova 8a

10000 Zagreb

OIB: 21913596812

 

 

Cesarica 2020. – Pravila glasovanja

Važna obavijest:
Zbog trenutne epidemiološke situacije u zemlji i negativnih posljedica koje ima na hrvatsko gospodarstvo, odlukom uredništva Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine “Cesarica” od utorka, 14. travnja 2020. do daljnjeg se obustavlja telefonsko i SMS glasovanje.

Sve informacije o nagradi nalaze na službenim stranicama nagrade cesarica.org te u sklopu Pravilnika nagrade.

Termine i trajanje glasovanja svojom odlukom donosi i utvrđuje Uredništvo i Predsjednik nagrade Cesarica.

Za nagradu Cesarica provode se dva kruga glasovanja, 12 ciklusa mjesečnog glasovanja i jedan ciklus finalnog glasovanja.

U oba kruga glasuje publika putem on-line kanala za komunikaciju, na službenim stranicama Cesarice te telefonskim putem:

 • –  službena stranica cesarica.org
 • –  Cesarica Facebook stranica https://www.facebook.com/cesarica
 • –  Viber Public Account https://chats.viber.com/cesarica
 • –  telefonsko glasovanje (putem poziva i SMS-a)Svi gore navedeni oblici glasovanja omogućeni su putem partnera, NTH Mobile d.o.o.Za nagradu Cesarica u prvom krugu svaki mjesec publika glasuje za 5 pjesama u periodu od siječnja 2020. do siječnja 2021.Glasovanje u 1. krugu provodi se putem on-line kanala za komunikaciju, na službenim stranicama Cesarice te telefonskim putem.Istekom roka glasovanja za prvi krug, agencija koja provodi glasovanje zaključit će proces glasovanja te će dostaviti finalno izvješće s rezultatima glasovanja.

  Glasovi iz prvog kruga glasovanja ne prenose se u drugi krug.

  Glasovanje u 2. krugu provodi se putem on-line kanala za komunikaciju, na službenim stranicama Cesarice te telefonskim putem.

  Istekom roka glasovanja za drugi krug, agencija koja provodi glasovanje zaključit će proces glasovanja te će dostaviti finalno izvješće s rezultatima glasovanja.

  Pravila glasovanja:

  Jedan glasač (korisnik društvenih mreža, Viber profila, IP adrese i telefonskog broja) može glasovati jednom dnevno na svakoj online platformi tjiekom jednog kruga glasanja – maksimum od 25 glasova u 12 dana, neovisno o pjesmi.

  Termine i trajanje glasovanja svojom odlukom donosi i utvrđuje Uredništvo nagrade Cesarica. Svi glasovi van navedenog perioda neće biti zabilježeni.

GLASOVANJE PUTEM TELEFONA

SMS GLASOVANJE
Glasovati mogu isključivo glasači s mobitelima hrvatskih mreža.
Glasovanje je omogućeno slanjem ključne riječi dodijeljene svakoj pjesmi na broj 666 555.

Cijena SMS poruke je 3,72 kn (PDV je uključen u cijenu sms poruke)

TELEFONSKO GLASOVANJE
Glasovati mogu isključivo glasači s fiksnih i mobilnih hrvatskih mreža.

Glasovanje će biti omogućeno na 061 5x xx telefonima.
Svakoj pjesmi koja uđe u mjesečnu konkurenciju te u finalni krug glasovanja (2. krug) dodijelit će se zaseban 061 telefon.

Cijena poziva
– fiksna mreža 3,75 kn
– mobilna mreža 5,06 kn
PDV je uključen u cijenu poziva.

Zbog ograničenja u broju glasova koji svaki korisnik može dati, ne možemo prihvatiti glasove sa skrivenih brojeva!

GLASOVANJE PUTEM FACEBOOK STRANICE CESARICA

Glasovanje se odvija na Facebook stranici Cesarice: m.me/cesarica (kliknuti na ‘pošalji poruku’)

GLASOVANJE PUTEM VIBER JAVNOG PROFILA:

Glasovati mogu isključivo glasači s hrvatskih mobilnih mreža.

Glasovanje putem Viber javnog profila Cesarica odvija se na: https://chats.viber.com/ cesarica/hr (klikom na link te je potrebno pratiti upute BOTa koji vodi kroz postupak glasovanja)

GLASOVANJE PUTEM ONLINE FORME NA CESARICA.ORG
Glasovanje preko web forme dostupno je na službenim stranicama nagrade cesarica.org, a

prema pravilima Organizatora.
Pravo sudjelovanja u glasovanju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje u periodu trajanja

glasovanja, ispune obrazac za glasanje na web stranici cesarica.org

Navedeno je potrebno izvršiti u definiranom periodu glasovanja koji će svaki mjesec biti objavljen na službenim stranicama Cesarice.

Organizator glasovanja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora usluge. Sudionici, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora usluge na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Pogrešni ili nepotpuni glasovi su nevažeći i ne daju pravo sudioniku ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u glasovanju. Svi glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa bit će uklonjeni, kao i svi glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Organizator i davatelj usluge obrađuje i čuva osobne podatke (dostavljene e-mail adrese) sudionika u svrhu provođenja prikupljanja glasova i u mjeri i za vrijeme koje je neophodno. Davatelj usluge obavještava pravilnikom sudionike da će njihovi osobni podaci koje oni dobrovoljno dostave biti uneseni u računalnu datoteku u vlasništvu Organizatora. Organizator i davatelj usluge se obvezuju ispuniti svoje obveze kako bi osobni podaci (dostavljena e-mail adresa) ostali povjerljivi i svoju dužnost čuvanja osobnih podataka te će poduzeti potrebne mjere u svrhu sprječavanja izmjena, gubitaka ili neovlaštene obrade ili pristupa tim podacima, u svakom trenutku u skladu s dostupnom tehnologijom.

Sudionik sudjelovanjem pristaje da njegovi osobni podaci budu korišteni za prikupljanje i obradu glasova Organizatora i davatelja usluge, sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11).
Služba za korisnike (radnim danom od 09-17:00 sati):

info.hr@ccsupport.biz tel: 042500871

Tehnička podrška (davatelj usluge):

NTH Mobile d.o.o. Međimurska 28 42000 Varaždin OIB: 12385860076 Tel: 042500870

Organizator usluge:

Unison – Hrvatski glazbeni savez Brozova 8a
10000 Zagreb
OIB: 21913596812

Ova Pravila objavljena su na službenim stranicama cesarica.org

Miroslav Buljan, predsjednik nagrade Cesarica