JELENA ROZGA OSVOJILA JOŠ JEDNU CESARICU!

Priopćenje za medije, Zagreb, 19. prosinca 2022.

HIT STUDENOG:

Jelena Rozga osvojila je Cesaricu za Hit studenog s pjesmom „Samo se ljubit' isplati“!

U konkurenciji za Hit studenog bile su pjesme: „Ima li nas sutra“ grupe Feminnem, „Ne moram ni ja“ – Matija Cvek & The Funkensteins, „Priča o nama“ u izvedbi Franke, „Samo se ljubit’ isplati“ Jelene Rozge i „Sunce moje“ – Mia Dimšić.

 

Pjesma „Samo se ljubit’ isplati“, koja je osvojila Cesaricu za Hit studenog, atmosferom  vraća na same početke Jeleninog glazbenog puta. Pjesma koja inspirira pozitivnom energijom nastala je u radionici Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja upravo ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrijednošću u životu.

“Iznimno sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako s ljudima koji pišu pjesme moje duše, tako i s onima koji te pjesme sa mnom pjevaju, mojom publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da riječi ‘Sve proleti, samo se ljubit’ isplati’ danas mogu pjevati bez ‘fige u džepu’. To pjevam, to mislim i tako živim”, objasnila je Jelena Rozga.

Ovo je već druga Cesarica ove godine u rukama Jelene Rozge. Pripala joj je i nagrada za Hit rujna za pjesmu „Zar je ljubav spala na to“ koju izvodi zajedno s Matijom Cvekom. 

Nagrada Cesarica već šestu godinu za redom iz mjeseca u mjesec osluškuje publiku i bira hitove mjeseca. Vrlo brzo nam slijedi i izbor za Hit prosinca, a onda i veliko finale – izbor za Cesaricu za Hit godine!

 

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

“Nastavno na prethodno rečeno od prije dva tjedna, ovom nagradom je izbjegnuta opasnost da moram završit’ fakultet, oženiti se i dobiti djecu i unuke. Zahvaljujem svima koji su mi omogućili da i dalje živim kao dječak”, rekao je Tonči Huljić u svom šaljivom stilu.

Iako je u posljednje vrijeme posvećen orkestralnoj glazbi i Pop Misi, uoči ljeta, Tonči Huljić s bendom Madre Badessa predstavio je novi singl – “Baci oko na mene” koji je prepoznala i publika. Specifičnost pjesme je što kroz tipično ljubavnu pjesmu progovara univerzalnim jezikom ljubavi, a kroz video spot obraća se svojoj unuci koja je prije nekoliko dana stigla na svijet. Tonči Huljić u spotu progovara na svoj tipičan autoironičan način, i to šaleći se na svoj račun, na račun svog zeta Petra Graše i unuke. “Spot je možda jedna od mojih ‘najluđih’ autoironija, jer naime u spotu se nadam da ću doživjeti 85.godinu!”, kaže Tonči. Režiju spota također potpisuje Huljić uz stalnog suradnika Vojana Koceića.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit srpnja bit će predstavljeno u ponedjeljak 16. srpnja.