LUKA NIŽETIĆ s pjesmom "ZAGRLI ŽIVOT" u finalu Cesarice

Priopćenje za medije, Zagreb, 28. lipnja 2022..

HIT SVIBNJA:

Luka Nižetić s pjesmom "Zagrli život" u finalu Cesarice

Glasovanje za mjesečni hit je završilo i još jedna pjesma ušla je u finale Cesarice!

U konkurenciji za Hit svibnja bile su pjesme: “Dani koji sjaje” koju izvodi grupa Pavel feat. Sanja, Marinko i Zec, “Ko si, da si” u izvedbi Gibonnija, “Loše stvari” koju izvodi Zembo Latifa, “Nekad je bilo bolje” Detoura te pjesma “Zagrli život” u izvedbi Luke Nižetića.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma “Zagrli život” koju izvodi Luka Nižetić.

Luka Nižetić sa singlom “Zagrli život” nastupio je na Zagrebačkom festivalu osvojivši drugo mjesto prema glasu žirija. Nova je pjesma najava studijskog izdanja koji bi trebao izaći tijekom rujna. S novim singlom, kojeg autorski potpisuje njegov stalni suradnik Mario Mihaljević, a aranžman Marko Mihaljević, Luka je i dalje zadržao svoj prepoznatljivi zvuk mediteranskog popa. Kako i sam priznaje “Zagrli život” je porukom, atmosferom i glazbenim izričajem svojevrsni nastavak pjesme “Ka more je život”.

“Mario je i ovog puta napisao motivirajuću, optimističnu, pozitivnu odu životu kojom jasno poručuje kako život treba živjeti bez straha i ograničenja, gdje je svaki trenutak važan pogotovo s osobama koje ga upotpunjuju. Zadovoljan sam prijemom dosadašnjih singlova i reakcijom publike”, izjavio je Luka.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit travnja bit će predstavljeno u ponedjeljak 16. svibnja.