SILENTE s pjesmom "POLJUBI ME ZA KRAJ" u finalu Cesarice

Priopćenje za medije, Zagreb, 18. prosinca 2021.

HIT STUDENOG:

Silente s pjesmom "Poljubi me za kraj" u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit studenoga je završilo i još jedna pjesma pridružila se mjesečnim hitovima koji početkom nove godine kreću u utrku za Hit 2021. godine!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Čuvam misto” u izvedbi Marka Škugora, “Lažu fotografije” koju izvodi Gibonni, “Nova godina nije se dogodila” u izvedbi Vatre, “Pjesma o tebi” koju izvodi Vanna te pjesma “Poljubi me za kraj” u izvedbi grupe Silente.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma “Poljubi me za kraj” koji izvodi Silente. Autor glazbe je Tibor Karamehmedović, a tekst potpisuje Sanin Karamehmedović.

Dubrovački bend Silente objavio je singl “Poljubi me za kraj” koji će se naći na njihovom nadolazećem četvrtom studijskom albumu. Pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović, a snimljena je uz produkciju Nikše Bratoša. Novi singl prati i spot koji potpisuje dubrovački snimatelj Miran Brautović.

“Pozdravljamo cijelu bandu koja je sudjelovala u ovom nezaboravnom snimanju. Najveći pozdrav ide svim fanovima koji vjerno prate, dijele i komentiraju naš rad. Ovaj put smo nastojali izaći iz svoje uobičajene sigurne zone i odraditi nešto što dosad nismo. Nadamo se da vam se sviđa. Šaljemo vam svima jedan veliki poljubac za kraj”, poručuje Silente.

Pjesma “Poljubi me za kraj” osvojila je Cesaricu za Hit studenoga i time se pridružila dosadašnjim finalistima koji početkom nove godine kreću u utrku za Hit godine.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit prosinca bit će predstavljeno u ponedjeljak 20. prosinca