ŽELJKO BEBEK s pjesmom "KĆERI MOJA" u finalu Cesarice

Priopćenje za medije, Zagreb, 23. studeni 2021.

HIT LISTOPADA:

Željko Bebek s pjesmom "Kćeri moja" u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit listopada je završilo i još jedna pjesma pridružila se mjesečnim hitovima u finalu Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Generacija” u izvedbi Matije Cveka, “Kćeri moja” koju izvodi Željko Bebek, “Lažu fotografije” u izvedbi Gibonnija, “Pjesma o tebi ” koju izvodi Vanna te pjesma “Volim što te ne volim” u izvedbi Zsa Zse.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma “Kćeri moja” koju izvodi Željko Bebek. Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević.

Legendarni Željko Bebek novu je pjesmu i spot “Kćeri moja” posvetio svojoj kćeri, kao i svim očevima koji će jednog dana svoje kćeri pratiti do oltara. Publika je pjesmu prihvatila i više nego dobro, što dokazuje i nagrada Cesarica za Hit listopada

Stihove Nenada Ninčevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman. Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina Bebek, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone Bebek možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih Bebekovih spotova.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit studenog bit će predstavljeno u ponedjeljak 6. prosinca