Lorena: “Nemojte se nervirati, volite što više možete i samo širite sreću oko sebe”

Priopćenje za medije, Zagreb, 29. lipnja 2021.

VIDEO INTERVJU:

Lorena: “Nemojte se nervirati, volite što više možete i samo širite sreću oko sebe”

Cesaricu za Hit rujna osvojila je devetnaestogodišnja Solinjanka Lorena Bućan. Ove godine na splitskim Prokurativama uvjerljivo je otpjevala novu pjesmu “Tvoja i gotovo”, koju je prepoznala i publika te je osvojila nagradu Cesarica za Hit rujna.
Mlada glazbenica svojim moćnim glasom i sugestivnom izvedbom osvojila je brojnu publiku, a otkrila nam je što joj znači nagrada Cesarica:
“Za mene nagrada publike znači puno. Zato što mi s time dokazuju koliko vole moju pjesmu, koliko je slušaju, koliko im znači. Na kraju je uvijek bitno što publika misli, i što se publici sviđa.”

Marko Kutlić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača novije generacije, predstavio je krajem veljače pjesmu „Budi moja noć” koja je donijela dosta drugačiji zvuk od onoga na kakvog smo do sada navikli u Markovim izvedbama. Produkcija je vrlo organska i svaki instrument je odsviran uživo u studiju. Pjesmu potpisuje Marko u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem.

Lorena nam je priznala da je, kada je prvi put čula pjesmu, bila malo iznanađena i da joj je zazvučala teško, čak se zapitala hoće li je moći otpjevati, no na kraju je ipak jako zadovoljna krajnjim ishodom. Pjesmu “Tvoja i gotovo” prati atraktivan videospot, snimljen ovo ljeto: “Bilo je prevruće, usred ljeta, sunce iznad glave, trebala sam gledati ravno u sunce, ali eto… preživjela sam nekako :).”

Nismo uspjeli iznenaditi Lorenu s pitanjem kako je Cesarica dobila ime, a spremno je odgovorila i tko je osvojio nagradu za Hit kolovoza. Otkrila nam je da voli igrati igrice u slobodno vrijeme, ali i da obožava provoditi vrijeme u prirodi što čini bar jednom tjedno.

“Najveća podrška u životu su mi definitvno moji prijatelji, obitelj, mama, tata, moji bliski ljudi…” ističe Lorena, a što se tiče uzora u poslu kaže da ih je pronašla među kolegama glazbenicima koje je upoznala ovih zadnjih godina i od kojih može dosta naučiti.

Životni moto?
“Nemojte se nervirati, volite što više možete i samo širite sreću oko sebe.”

Za kraj, Lorena je zahvalila svojoj publici: “Hvala vam puno što ste mi omogući da moja pjesma bude Hit rujna! Stvarno ne znam kako da vam se zahvalim, ne samo što ste mi to omogućili nego ste mi i vi osobno dokazali koliko volite pjesmu i koliko vam znači. Pozdravljam vas puno!”

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit listopada bit će predstavljeno u ponedjeljak 8. studenog.