Dalmatino s pjesmom "Refužo" u finalu Cesarice

Priopćenje za medije, Zagreb, 28. rujna 2021.

HIT KOLOVOZA:

Dalmatino s pjesmom "Refužo" u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit kolovoza je završilo i još jedna pjesma pridružila se mjesečnim hitovima u finalu Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Bambina mia” u izvedbi CAMBI. i TBF ft. ST Koke, “Ljeto je” koju izvodi Boris Novković, “Neki novi ljudi” u izvedbi Mije Dimšić, pjesme “Refužo” koju izvodi Dalmatino te “Zvijezde” u izvedbi Nene Belana.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma “Refužo” u izvedbi Dalmatina, koju autorski potpisuje Ivo Jagnjić.

Nova ljubavna pjesma Dalmatina osvojit će vas upečatljivim stihovima te predivnim melodijama, aranžmanima i vokalnim dionicama koje diraju u srce. “Refužo” je suptilna balada pomalo intrigantnog i misterioznog naziva čija se tematika bazira na poruci o ljubavi s kojom se ne bi trebalo olako razbacivati i dozirati je na rinfuzu.

Novu pjesmu Dalmatina prepoznala je i njihova vjerna i brojna publika te je pjesma zasluženo ponijela titulu Hita kolovoza. “Hvala svima kojima se svidjela pjesma ‘Refužo’ i hvala vam svima koji ste glasovali za nas”, poručili su članovi grupe Dalmatino.

“Inamorana – zaljubljena je lijepa i sjetna pjesma, ali i simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite“, objašnjava Tonči i nastavlja: “Trenutno je u procesu završetak Grašinog albuma i kako smo stalno zajedno u studiju, svako malo bih pjevao ono što sam pisao za njega i tako upropastio stvar, a on je htio pjevati nešto što sam ja pisao za sebe. Zato smo se našli na pola puta.”

“U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje i sretan sam što sam bio i ostao dio te priče. Nisam glazbenik koji je sklon duetima, no suradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska, pa tako ni ovo ne mogu nazvati suradnjom već zajedničkom idejom dvojice prijatelja“, dodaje Petar Grašo.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit kolovoza bit će predstavljeno u ponedjeljak 13. rujna