Matija Cvek i Marko Kutlić s pjesmom "Zaplesala je s ljetom" u finalu Cesarice

Priopćenje za medije, Zagreb, 24. kolovoza 2021.

HIT SRPNJA:

Matija Cvek i Marko Kutlić s pjesmom "Zaplesala je s ljetom" u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit srpnja je završilo i još jedna pjesma ušla je u finale Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “A meni vruće” u izvedbi Domenice, “Bambina mia” koju izvode CAMBI. i TBF ft. ST Koke, “Ja još uvijek imam istu želju” u izvedbi Nine Badrić, pjesme “Kada jednom odem” koju izvode Tomislav Bralić i klapa Intrade te “Zaplesala je s ljetom” u izvedbi Matije Cveka i Marka Kutlića.

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Zaplesala je s ljetom” koju izvode Matija Cvek i Marko Kutlić. Glazbu pjesme potpisuju upravo njih dvojica, a tekst zajednički Cvek i Aleksandar Čubrilo.

Matija Cvek i Marko Kutlić su već poznata lica na glazbenoj sceni. Predvodnici mlađe generacije glazbenika ovog su puta udružili snage i napravili ljetni hit. Dva vrhunska vokala i fuzija funka i rocka dobitna su kombinacija – prvi takt, drugi takt i pjesma već ne izlazi iz glave. Prijateljstvo i druženje rezultiralo je sjajnom pjesmom koju je prepoznala i publika.
“Presretni smo. Od srca se zahvaljujemo publici što je tako lijepo prihvatila pjesmu „Zaplesala je s ljetom“. Ljeto još nije gotovo i nadamo se da će se uz ovu pjesmu još dugo plesati!” poručili su Matija i Marko.

“Inamorana – zaljubljena je lijepa i sjetna pjesma, ali i simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite“, objašnjava Tonči i nastavlja: “Trenutno je u procesu završetak Grašinog albuma i kako smo stalno zajedno u studiju, svako malo bih pjevao ono što sam pisao za njega i tako upropastio stvar, a on je htio pjevati nešto što sam ja pisao za sebe. Zato smo se našli na pola puta.”

“U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje i sretan sam što sam bio i ostao dio te priče. Nisam glazbenik koji je sklon duetima, no suradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska, pa tako ni ovo ne mogu nazvati suradnjom već zajedničkom idejom dvojice prijatelja“, dodaje Petar Grašo.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit kolovoza bit će predstavljeno u ponedjeljak 13. rujna