Željko Bebek s pjesmom "Kupit ću nam sat" u finalu Cesarice

Priopćenje za medije, Zagreb, 27. srpnja 2021.

HIT LIPNJA:

Željko Bebek s pjesmom "Kupit ću nam sat" u finalu Cesarice

Na pola puta ovogodišnjeg izdanja nagrade publike za hit godine, još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Ja još uvijek imam istu želju” u izvedbi Nine Badrić, “Kupit ću nam sat” koju izvodi Željko Bebek, “Ostani dite” u izvedbi Luke Nižetića, pjesme “Putujemo i kad stojimo” koju izvodi Massimo te “Sna’ću se ja” u izvedbi Doris Dragović.

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Kupit ću nam sat” koju izvodi Željko Bebek, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Mario Mihaljević.

Uživajte u novom hitu “Kupit ću nam sat” i poslušajte Bebekov savjet: “Kad slušate glazbu ne slušajte je usput već joj posvetite pažnje barem onoliko koliko ona traje. Svi glazbenici koji su radili na njoj su potrošili sate u studiju da bi ona zvučala onako kako je vi čujete. Svi instrumentalisti, autori, posebno autor glazbe i aranžmana svih pjesama te glazbeni producent i moj prijatelj Branimir Mihaljević dali su svoj maksimum, a ja sam ih kao i uvijek od srca otpjevao.”

“Inamorana – zaljubljena je lijepa i sjetna pjesma, ali i simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite“, objašnjava Tonči i nastavlja: “Trenutno je u procesu završetak Grašinog albuma i kako smo stalno zajedno u studiju, svako malo bih pjevao ono što sam pisao za njega i tako upropastio stvar, a on je htio pjevati nešto što sam ja pisao za sebe. Zato smo se našli na pola puta.”

“U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje i sretan sam što sam bio i ostao dio te priče. Nisam glazbenik koji je sklon duetima, no suradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska, pa tako ni ovo ne mogu nazvati suradnjom već zajedničkom idejom dvojice prijatelja“, dodaje Petar Grašo.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit srpnja bit će predstavljeno u ponedjeljak 9. kolovoza