Marko: Bez muzike moje postojanje ne bi imalo nikakvog smisla

Priopćenje za medije, Zagreb, 29. lipnja 2021.

VIDEO INTERVJU:

Marko: Bez muzike moje postojanje ne bi imalo nikakvog smisla

Cesaricu za Hit ožujka osvojio je Marko Kutlić s pjesmom “Budi moja noć”.
“Jednog lijepog ljetnog dana dobio sam tekst od Damira Bačića koji mi je bio zanimljiv. Ja sam uglazbio refren… dosta je zanimljiv bio taj put. Sve se odigralo nekako spontano i sretan sam što imam tu jednu lijepu pjesmu koja je u konkurenciji za hit godine”
, izjavio je Marko.

Marko Kutlić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača novije generacije, predstavio je krajem veljače pjesmu „Budi moja noć” koja je donijela dosta drugačiji zvuk od onoga na kakvog smo do sada navikli u Markovim izvedbama. Produkcija je vrlo organska i svaki instrument je odsviran uživo u studiju. Pjesmu potpisuje Marko u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem.

Saznali smo da je Markova najdraža boja plava i da jako voli oblikovati drvo kao prirodni materijal, pa tako izrađuje razne stvari od drveta, poput stolova.
“Muzika je za mene moja bit, odnosno smisao mog života. Bez muzike moje postojanje ne bi imalo nikakvog smisla. I vjerujem da sam došao na ovu kuglu zemaljsku da stvaram muziku”, rekao nam je Marko koji kaže da mu je jedan od najvećih uspjeha koncert u prepunoj Tvornici kulture održan 2019. godine.
Mladi glazbenik ne krije da vjeruje u ljubav, a misli i da nam svima treba dodatnog poticaja: “Do sada sam ljudima kroz glazbu cijelo vrijeme pokušavao dati ljubav, jer ljubav je za mene najveći smisao, općenito postojanja svih ljudi. Od sad ću nastojati potaknuti ljude malo i da počnu razmišljati, možda čak probuditi neki bunt u ljudima, jer mislim da nam to svima treba.”
Za kraj Marko je poručio: “Želim pozdraviti sve drage ljude i sve vas koji pratite Cesaricu, volim vas puno!”

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit lipnja bit će predstavljeno u ponedjeljak 12. srpnja.