Tonči Huljić i Petar Grašo s pjesmom "Inamorana" u finalu Cesarice

Priopćenje za medije, Zagreb, 25. svibnja 2021.

HIT OŽUJKA:

Tonči Huljić i Petar Grašo s pjesmom "Inamorana" u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit travnja je završilo i još jedna pjesma ušla je u finale Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Bolji ljudi” u izvedbi Franke, “Inamorana” koju izvode Tonči & Madre Badessa i Petar Grašo, “Nikada ovako” u izvedbi grupe Silente, pjesme “Ostani tajna moga života” koju izvodi Jure Brkljača te “Vidi kako se smiješ” u izvedbi Vatre.

Za hit godine nominirana je pjesma “Inamorana” u izvedbi Petra Graše i Tončija & Madre Badesse!

Dvojica glazbenika koje veže duboko prijateljstvo nakon deset godina ponovo su udružili snage i iznjedrili hit koji autorski potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić.

“Inamorana – zaljubljena je lijepa i sjetna pjesma, ali i simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite“, objašnjava Tonči i nastavlja: “Trenutno je u procesu završetak Grašinog albuma i kako smo stalno zajedno u studiju, svako malo bih pjevao ono što sam pisao za njega i tako upropastio stvar, a on je htio pjevati nešto što sam ja pisao za sebe. Zato smo se našli na pola puta.”

“U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje i sretan sam što sam bio i ostao dio te priče. Nisam glazbenik koji je sklon duetima, no suradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska, pa tako ni ovo ne mogu nazvati suradnjom već zajedničkom idejom dvojice prijatelja“, dodaje Petar Grašo.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit travnja bit će predstavljeno u ponedjeljak 15. svibnja.