HIT GODINE U RUHU MODERNE TEHNOLOGIJE

Za potrebe glasovanja za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine – Cesarica koristi se napredna i sve popularnija chatbot tehnologija. Upravo Cesarica prva je u Hrvatskoj i regiji koja koristi, kako ih organizator od milja zove – “robote” u svrhu glasovanja.

Doba je modernih tehnologija, a publika i ljubitelji glazbe očekuju sve brži i jednostavniji pristup glazbi i svojim omiljenim zvijezdama. Raste ulaganje u dvosmjernu komunikaciju i aktivnu promociju, pa tako i Cesarica od 2018. godine s ljubiteljima domaće glazbe komunicira na aktualnim komunikacijskim platformama i pomoću inovativnog rješenja koje pruža chatbot tehnologija.

Ovaj gorući trend u digitalnom svijetu Cesarici omogućava da fanovima pristupi personalizirano, instantno i konstantno, a glasovanje za omiljenu pjesmu i izvođača učinjeno je jednostavnim, brzim i lako dostupnim. Chatbotovi su automatizirani i odgovaraju instantno te rade 24 sata dnevno.

Elementi komunikacije koje među sobom izmjenjuju chatbot i korisnik, kao i ton razgovora i količina informacija, mogu se potpuno prilagoditi prema željama brenda pa tako Cesarica, uz pomoć partnera NTH Grupe, komunicira s fanovima domaće glazbe na komunikacijskim kanalima koji koriste. 

Upravo putem ovih inovativnih botova publika će za omiljene pjesme glasovati i kroz cijelu 2021. godinu, a za pjesme koje konkuriraju za Cesaricu glasovati se može putem:

Facebook stranice Cesarica https://www.facebook.com/cesarica (kliknuti na ‘pošalji poruku’)

Viber javnog profila Cesarica https://chats.viber.com/cesarica (kliknuti na ‘pošalji poruku’)

Na službenoj stranici cesarica.org