Silente 01

HIT PROSINCA: Silente – “Mene moje uši lažu”

Silente s pjesmom “Mene moje uši lažu” u finalu Cesarice

Silente s pjesmom “Mene moje uši lažu” u finalu Cesarice
Glasovanje za hit prosinca je završilo i posljednja pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu 2020. U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Ajme šta te volin” u izvedbi klape Rišpet, “Ka more je život” Luke Nižetića, “Mene moje uši lažu” koju izvodi Silente te pjesme “Srce pamti zauvijek” u izvedbi Jacquesa Houdeka i “Ugrij mi dušu” u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade.
Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Mene moje uši lažu” koju izvodi Silente. Autor glazbe je Tibor Karamehmedović, a tekst potpisuje Sanin Karamehmedović.

“Pjesma je duet Doris i Tibora s naglaskom na ženski glas koji govori o pogubljenosti i gubitku vjere u vlastita osjetila, pa optužuje svoje oči da je varaju i svoje uši da je lažu. Tanka je granica između ljubavi i ludosti, pomiješale su se istine i laži , a mi smo i dalje pogubljeni kao što bi zaljubljen čovjek i trebao biti. Hvala svima na potpori i strpljenju, odavno nismo bili toliko sretni i uzbuđeni oko vlastitih pjesama jer radimo punom parom i uvjereni smo da smo našim fanovima pripremili vrhunski materijal. Tako da, ili mene moje uši lažu ili je Silente bolji nego ikad. U svakom slučaju, samo pravo”, poručio je bend uoči izlaska singla.

Podijeli OVAJ POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email