HIT VELJAČE: A. Šola i M. Roth – “Cijena prave ljubavi”

Antonija Šola i Mario Roth drugi su finalisti za ovogodišnju Cesaricu!
Vremena u kojima se nalazimo nisu nimalo bezbrižna ni lagana, a glazba je oduvijek bila dobar način za pokušati umanjiti stres. Unison – hrvatski glazbeni savez nastavit će pričati o glazbi, dijeliti glazbu i na taj način bar malo pridonijeti pozitivnoj atmosferi koja nam svima treba. Cesarica, nagrada publike za hit godine, jedan je od načina za širenje dobrih emocija i imamo novi hit, onaj za mjesec veljaču! Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit veljače, publika je odlučila i odabrala drugu ovogodišnju pjesmu koja ulazi u finale za Cesaricu – Hrvatsku glazbenu nagradu publike. 

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Cijena prave ljubavi” koju izvode Antonija Šola i Mario Roth“Nasloni se” Matije Cveka i Matije Dedića, pjesma “Ratujem s tugom” koju izvodi Nina Badrić, pjesma “Sveto pismo” Jelene Rozge i pjesma “Teret” koju izvodi Jacques Houdek.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Cijena prave ljubavi” koju izvode Antonija Šola i Mario Roth, a autorski potpisuje Antonija Šola. Za aranžman su zaslužni Dragan Brnas i Miljenko Pušić.