HIT SIJEČNJA: Nina Badrić – “Rekao si”

Publika odlučila: Nina Badrić s pjesmom “Rekao si” prva finalistica trećeg izdanja nagrade Cesarica

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca siječnja, publika je nominirala prvu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine – Cesarica.

Podsjetimo, konkurencija je bila jaka, a publika, fanovi i zaljubljenici u domaću glazbu u protekla su dva tjedna imali priliku glasovati za pjesme: “Kao prekjučer” u izvedbi Danijele Martinović, “Ovaj grad” koju izvodi Mia,  “Rekao si” u izvedbiNine Badrić“Sama” koju izvodi Ivan Zak i pjesmu “U tebi” koju izvodi Vanna.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Rekao si“ koju izvodi Nina Badrić.

Aktualni singl savršena je najava za novi album poznate glazbenice. Pjesmu “Rekao si”autorski potpisuje Ante Pecotić, a za aranžman su se pobrinuli Predrag Martinjak i Bojan Šalamon Shalla. Spot za ovu predivnu baladu sniman je u Nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili. Neopisiva ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota kojeg su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.