Franka „Kao ti i ja” u finalu

HIT LISTOPADA:

Publika odlučila: Franka s pjesmom „Kao ti i ja” u finalu nagrade Cesarica

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu listopadu, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale Cesarice – nagrade publike za hit godine.

Podsjetimo, u listopadu je publika glasovala za: Ivana Zaka i pjesmu “Dar mar”, Franku i pjesmu “Kao ti i ja”, Massima i pjesmu “Lice varalice”, Ljubavnike s pjesmom “Oko zeleno” te grupu Detour i pjesmu “Vikend”.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Kao ti i ja“ koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Frankin singl ‘Kao ti i ja’ pjesma je koja puna tri mjeseca nije silazila iz top 10 hitova nacionalne glazbene ljestvice HR top 40. Produkciju su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar & Tomčić, što je bio nastavak sjajne suradnje nakon obrade pjesme ‘Crazy’.

Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice“, istaknula je Franka. Reakcije publike su sjajne, što je Franki veliki vjetar u leđa na putu prema izdavanju albuma.

Spot za pjesmu je sniman na romantičnom svjetioniku Sv. Ivan na pučini. Sunce i predivno modro Jadransko more koje okružuje romantični svjetionik najljepša su moguća kulisa ove prekrasne priče Frankinog intimnog svijeta u koji nas otvorena srca pušta.

Foto: Franka promo
U tijeku je glasovanje za Klapski hit za hit godine, a novih pet mjesečnih prijedloga zaCesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 16. studenoga, kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

Glasovanje se odvija putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesaricahttps://www.facebook.com/cesarica i Viber javnog profila Cesaricahttps://chats.viber.com/cesarica te na službenoj stranici cesarica.org.